فایل فولدر(فافو)

فایل فولدر(فافو)

(Fafo)File-folder
فایل فولدر(فافو)

فایل فولدر(فافو)

(Fafo)File-folder

قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت P/E جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده


ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت P/E جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

دانلود ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت P/E جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
بررسی ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل docx
حجم فایل 6081 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 108

ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت P/E جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

چکیده: 1

مقدمه: 2

فصل اول: کلیات تحقیق 

1-1 مقدمه 4

2-1 تاریخچه مطالعاتی. 4

3-1 بیان مساله 9

4-1چارچوب نظری تحقیق. 12

5-1 فرضیات پژوهش.. 12

6-1 اهداف و ضرورت پژوهش.. 13

7-1حدود مطالعاتی. 14

8-1 تعاریف  واژگان کلیدی و اصطلاحات.. 15

فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق 

1-2 مقدمه 17

2-2 ارزشیابی سهام عادی. 18

1-2-2 روش ارزش فعلی. 19

1-1-2-2 نرخ بازده مورد انتظار برای سهام عادی. 19

2-1-2-2 جریانات نقدی مورد انتظار برای سهام عادی. 19

3-1-2-2 مدل تنزیلی سود تقسیمی. 20

2-2-2 روش ضریب قیمت به سود هر سهم 24

1-2-2-2 عوامل تعیین کننده در ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E) 25

2-2-2-2 ضریب قیمت به سود هر سهم و نرخ بهره 26

3-2-2-2 کدام روش مناسب است؟ 26

3-2 سایر روش ها و تکنیک های ارزشیابی. 27

1-3-2 نسبت قیمت به ارزش دفتری. 27

2-3-2 نسبت قیمت به فروش: 27

4-2 نسبت PEG.. 27

1-4-2 نسبت PEGچیست؟ 28

2-4-2 نرخ رشد 30

5-2خلاصه فصل. 32

فصل سوم: روش‌ اجرای تحقیق

1-3 مقدمه 34

2-3 فرضیات پژوهش.. 34

3-3 جامعه آماری و ویژگی های آن. 35

4-3 دوره زمانی تحقیق. 36

5-3 مدل تحلیلی تحقیق. 37

6-3 اندازه گیری متغیرهای تحقیق. 38

7-3 روش گردآوری اطلاعات و داده ها 38

1-7-3 روش گردآوری اطلاعات آزمون. 39

1-7-3 روشهای کتابخانه ای. 40

2-7-3  روش های میدانی. 41

8-3 روش تحقیق. 43

9-3 روش تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها 43

9-1 استفاده کنندگان از تحقیق: 45

10-3 خلاصه فصل. 45

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها 

1-4 مقدمه‏ 48

2-4 شاخص های توصیفی متغیرها 49

3-4 آزمون فرضیه ها 51

1-3-4فرضیه اصلی اول: 51

2-3-4 فرضیه دوم اصلی: 53

3-3-4 فرضیه فرعی اول: 56

4-3-4 فرضیه فرعی دوم: 59

5-3-4  خلاصه فصل: 62

فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهادات 

1-5 مقدمه 64

2-5 خلاصه پژوهش: 64

3-5 تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش.. 65

4-5 بررسی نتایج تحقیق با توجه به نوسانات بازار: 68

5-5 پیشنهادهای پژوهش: 69

1-5-5 پیشنهادهای حاصل از نتایج پژوهش.. 69

2-5-5 پیشنهاد برای تحقیقات آتی : 69

6-5 محدودیت های تحقیق: 70

7-5 خلاصه فصل: 71

پیوست ها 

پیوست الف: روابط ریاضی استفاده شده جهت آزمون فرضیه ها 73

پیوست ب: اطلاعات منتشر شده شرکت ها به همراه نتایج به دست آمده از روابط پیوست الف به تفکیک شرکت ها 75

منابع و ماخذ 

منابع فارسی: 91

منابع لاتین: 93

چکیده انگلیسی: 95

 

 

 

جدول 1-2 معانی ارقام مختلف نسبت PEG.. 30

جدول 1-4 شاخص های توصیف کننده متغیرها تحت، شاخص های مرکزی، شاخص های پراکندگی و شاخص های شکل توزیع 49

جدول 2-4 آمار توصیفی متغیرهای فرضیه دوم 53

جدول 3-4نتایج آزمون t زوجی. 54

جدول 4-4 نتایج آزمون Leven’s. 55

جدول 5-4 آمار توصیفی ΔP1. 56

جدول 6-4 آمار توصیفی ΔP2. 56

جدول 7-4  نتایج آزمون t زوجی. 57

جدول 8-4 نتایج آزمون Leven’s. 58

جدول 9-4  آمار توصیفی ΔP1. 59

جدول10-4 آمار توصیفی ΔP2. 59

جدول 11-4 نتایج آزمون t زوجی: 60

جدول 12-4 نتایج آزمون Leven’s. 61

جدول 13-4  خلاصه نتایج تحقیق. 62

جدول 1-5  خلاصه نتایج حاصل از آزمون فرضیه های تحقیق. 66

 

 

نمودار1-4 نمودار پراکندگی PEG.. 52

نمودار2-4 نمودار پراکندگی P/E. 52

 

 

چکیده:

در سالهای اخیر معیاری به نام نسبت PEG به عنوان ابزار شناسایی سهام مطلوب از سوی برخی ازمحققین معرفی شده است.نسبت PEG به صورت ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E)، تقسیم بر نرخ رشد سود مورد انتظار آن سهم تعریف می شود.در این تحقیق ثبات PEG در مقایسه با P/E به کمک ضریب تغییرات دو نسبت  بررسی شد که نتایج حاکی از ثبات بیشتر P/E بود. همچنین دقت پیش بینی قیمت سهام توسط دو مدل PEG و P/E به کمک آزمون t زوجی (t-test) بررسی شد که نتایج نشان داد دقت پیش بینی مدل PEG بیشتر است.

 

 

مقدمه:

بورس اوراق بهادار جایگاهی است که در آن، پس انداز کنندگان وجوه خود را مستقیماً سرمایه گذاری می کنند. اوراق بهاداری که در بورس معامله می شوند دارای نقدینگی زیادی می باشند که با توجه به این امر، مسایلی همچون ریسک و بازده ، اهمیت زیادی پیدا می کنند.

سرمایه گذاران معمولا به دنبال سهام پرسود و کم ریسک می باشند، اما کدام شاخص آنها را در این زمینه یاری خواهد کرد؟ با توجه به عدم کارایی بازار سرمایه، در کشورهایی همچون ایران، سرمایه گذار باید نهایت دقت را در مورد سودآوری و ثبات آینده شرکت، داشته باشد تا از انتخاب خود مغبون نشود.

این پژوهش در نظر دارد شاخص قابل اتکایی جهت قیمت گذاری و انتخاب سهام برای سرمایه گذاران ارائه دهد. فردی که قصد سرمایه گذاری در سهام عادی را دارد، ابتدا لازم است ارزش ذاتی سهم مورد نظر را تعیین کند، سپس آن را با قیمت بازار مقایسه کند و تصمیم منطقی را اتخاذ کند.

محاسبه ارزش ذاتی مستلزم پیش بینی سودآوری و میزان جریان نقدی آزاد شرکت می باشد و پیش بینی سودآوری نیز به نوبه خود مستلزم تجزیه و تحلیل اوضاع اقتصاد ملی، اوضاع صنعتی که شرکت در آن فعالیت می کند و اوضاع شرکت مورد بررسی است.

 

 

دانلود ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG بجای نسبت P/E جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

دانلود گزارش کارآموزی مراحل تولید دارو و ارزیابی کار و زمان در شرکت داروسازی الحاوی


گزارش کارآموزی مراحل تولید دارو و ارزیابی کار و زمان در شرکت داروسازی الحاوی

گزارش کارآموزی حاضر در 96 صفحه جهت ارائه در مقطع کارشناسی مدیریت و مدیریت صنعتی با رعایت تمام اصول گزارش نویسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آمده است انشالله مورد پسند واقع گردد

دانلود گزارش کارآموزی مراحل تولید دارو و ارزیابی کار و زمان در  شرکت داروسازی الحاوی

گزارش کارآموزی مراحل تولید دارو و ارزیابی کار و زمان در  شرکت داروسازی الحاوی
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 113 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96

فهرست

عنوان                                                                                                     صفحه

1-   مقدمه............................................................................................................... 2

2-   تاریخچه شرکت............................................................................................... 4

فصل اول : انبارداری                           

1-   انبار و انواع آن................................................................................................ 7

-         انبار از نظر مواد و محصولات....................................................................... 8

-         انبار از نظر چگونگی نقش و ماهیت عمل........................................................ 8

-         انبار از نظر فیزیکی......................................................................................... 9

2-   نقش انبار......................................................................................................... 9

3-   اهمیت انبارداری.............................................................................................. 10

-         انباردار............................................................................................................ 12

4-   انبار مواد اولیه شرکت.................................................................................... 13

-         انبارهای مواد اولیه ........................................................................................ 14

-         تأمین کنندگان مواد اولیه................................................................................. 14

-         کارکنان انبار مواد اولیه.................................................................................. 14

-         محل سازمانی انبار مواد اولیه........................................................................ 15

-         اهم وظایف انباردار......................................................................................... 15

-         رعایت اصول ایمنی در انبار مواد اولیه.......................................................... 16

-         وسایل کار در انبار مواد اولیه........................................................................ 17

-         نظام خروج مواد اولیه از انبار مواد اولیه....................................................... 17

-         روشهای انبار کردن........................................................................................ 17

-         کارهای اداری انبار مواد اولیه........................................................................ 18

-         گردش مواد در انبار مواد اولیه...................................................................... 19

5-   انبار محصولات............................................................................................... 19

-         وظایف انباردار................................................................................................ 19

-         گردش محصولات در انبار محصولات........................................................... 20

6-   انبار گردانی..................................................................................................... 21

فصل دوم: تولید

1-   تولید و عملیات................................................................................................. 26

2-   ماشین آلات شرکت......................................................................................... 27

3-   استقرار ماشین آلات شرکت............................................................................ 28

-         ویژگیهای استقرار ماشین آلات شرکت........................................................... 28

-         معایب استقرار ماشین آلات شرکت................................................................. 29

4-   محصولات شرکت........................................................................................... 30

5-   نحوه تولید دارو............................................................................................... 31

-         مراحل تولید شربت و قطره............................................................................. 31

-         مراحل تولید قرص........................................................................................... 32

-         مراحل تولید کپسول........................................................................................ 33

6-   ساخت دارو..................................................................................................... 34

-         روش ساخت شربت اکسپکتورانت.................................................................. 34

-         روش ساخت قطره ویتامین A+D.................................................................... 35

-         روش ساخت قرص الومینیوم MG.................................................................. 36

-         روش ساخت کپسول ترامادول 50 میلی گرمی............................................... 37

فصل سوم : ارزیابی کار

1-   بهره وری........................................................................................................ 39

-         تاریخچه و مفهوم بهره وری........................................................................... 39

-         آنالیز بهره وری.............................................................................................. 41

-         اندازه گیری بهره وری.................................................................................... 43

-         معیارهای بهره وری....................................................................................... 43

-         عوامل مؤثر بر بهره وری............................................................................... 45

-         بهره وری در صنعت....................................................................................... 46

-         زمینه بهره وری.............................................................................................. 47         

-         برداشت کارگران از بهره وری....................................................................... 49

-         عوامل مؤثر بر بهره وری............................................................................... 50

-         راههای افزایش بهره وری.............................................................................. 52

2-   ارزیابی کار...................................................................................................... 54

-         ارزیابی کار وسیله مستقیم افزایش بهره وری................................................ 54

-         چرا ارزیابی کار سودمند است؟...................................................................... 56

-         فنون ارزیابی کار و ارتباط آنها با یکدیگر....................................................... 60

-         شیوه اصلی ارزیابی کار ................................................................................ 62

3-   ارزیابی روش (تعریف و هدفها)...................................................................... 64

-         شیوه اصلی ارزیابی روش.............................................................................. 65

-          ثبت بررسی، ایجاد (ثبت واقعیات)................................................................... 67

-         نمودار خلاصه فرآیند...................................................................................... 68

-         نمودارهای گردشی فرآیند.............................................................................. 70

-         مثالی برای نمودار گردشی فرآیند................................................................... 74

-         بررسی انتقادی: فن پرسش و پاسخ................................................................ 75

-         پرسشهای اولیه............................................................................................... 76

-         پرسشهای ثانویه............................................................................................. 78

-         ایجاد روش اصلاح شده.................................................................................. 80

-         مثالی برای روش اصلاح شده......................................................................... 82

4-   ملاحظات کلی در مورد کارسنجی................................................................... 85

-         مقصود از کارسنجی....................................................................................... 86

-         موارد استفاده کارسنجی................................................................................. 92

-         شیوه اصلی کارسنجی..................................................................................... 93

-         فنون کارسنجی................................................................................................ 95

-          منابع و مأخذ.................................................................................................. 96

 

دانلود گزارش کارآموزی مراحل تولید دارو و ارزیابی کار و زمان در  شرکت داروسازی الحاوی

دانلود پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار


پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

چکیده همیشه‌بهار یکی از گیاهان دارویی شناخته شده متعلق به تیره کاسنی است که علاوه بر مصارف دارویی، اسانس آن در صنایع آرایشی، بهداشتی و رایحه درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد تغذیه گیاهی از عوامل مهمی است که بر کمیت و کیفیت محصول گیاهان دارویی تآتیر می‌گذارد و از آنجایی که افزودن عناصر در خاک و محلول غذایی برای افزایش عملکرد کمی و کیفی در گیاهان ض

دانلود پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

تحقیق و پژوهش
گیاهان دارویی
کشاورزی
همیشه بهار
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 788 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 104

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                                                   صفحه

فصل اول: مقدمه و کلیات

 1-1- مقدمه............................................................................................................................................................................... 1

1-2- اهمیت گیاهان دارویی در ایران و جهان.........................................................................................................................2                                                      

1-3- خاستگاه و پراکنش..........................................................................................................................................................4

1-4- گیاه شناسی همیشه بهار.................................................................................................................................................4

1-5- مواد موثره گیاه دارویی همیشه بهار...............................................................................................................................5

1-6- استفاده دارویی گیاه همیشه بهار...................................................................................................................................5

1-7- تاثیر عوامل محیطی  بر روی گیاه دارویی همیشه بهار.................................................................................................5

1-7-1- درجه حرارت...............................................................................................................................................................6

1-7-2- نور...............................................................................................................................................................................6

1-7-3- آب...............................................................................................................................................................................7

1-7-4- خاک............................................................................................................................................................................7

1-8- مراقبت و نگهداری..........................................................................................................................................................7

1-9- کاشت و تکثیر.................................................................................................................................................................8

1-10- اسانس­های گیاهی..........................................................................................................................................................8

1-10-1- اسانس گیری به کمک تقطیر......................................................................................................................................9

1-10-2- اهداف........................................................................................................................................................................10

فصل دوم: بررسی منابع

2-1-آهن...................................................................................................................................................................................11

2-2- نقش آهن در گیاه..........................................................................................................................................................12

2-3-اهمیت محلول پاشی عناصر غذایی در گیاهان............................................................................................................14

2-4- کلاتهای آهن..................................................................................................................................................................15

2-5- غیر فعال شدن آهن در برگ........................................................................................................................................17

2-6-مروری بر تحقیقات انجام شده در مورد تاثیر عناصر کم مصرف به ویژه آهن در گیاهان...........................................18

فصل سوم: مواد و روش 

3-1- موقعیت جعرافیایی مشخصات اقلیمی.........................................................................................................................23

3-2- مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک...........................................................................................................................24

3-3- بذر مورد استفاده.........................................................................................................................................................25

3-4- روش انجام تحقیق.......................................................................................................................................................25

3-5- آماده سازی زمین.........................................................................................................................................................26

3-6- اندازه گیری صفات مورفولوژیک.................................................................................................................................26

3-7-شاخص کلروفیل............................................................................................................................................................26

3-8- اندازه گیری میزان کلروفیل و کارتنوئید برگ............................................................................................................26

3-9- تعیین عناصر غذایی بافت­های  گیاهی................................................................‌‌‌........................................................27

3-9-1- میزان نیتروژن..........................................................................................................................................................27

3-9-2- میزان پناسیم..........................................................................................................................................................27

3-9-2- میزان فسفر.............................................................................................................................................................28

3-9-2- میزان آهن..............................................................................................................................................................28

3-10- عملکرد گل خشک....................................................................................................................................................29

3-11- عملکرد دانه................................................................................................................................................................29

3-12- درصد و عملکرد اسانس.............................................................................................................................................30

3-13- درصد و عملکرد روغن...............................................................................................................................................30

3-14- شاخص برداشت گل، دانه، روغن و اسانس همیشه­بهار............................................................................................30

3-15- تجزیه آماری داده ها و نرم افزار مورد استفاده.........................................................................................................31

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- صفات مورفولوژیک.......................................................................................................................................................32

4-2- اجزای عملکرد.............................................................................................................................................................37

4-3- صفات فیزیولوژیکی.....................................................................................................................................................41

4-4- عملکرد گل...................................................................................................................................................................47

4-5- درصد اسانس................................................................................................................................................................50

4-6- عملکرد اسانس........................................................................................................................................................... .53

4-7- عملکرد دانه، روغن و درصد روغن.............................................................................................................................58

4-8- عملکرد دانه.................................................................................................................................................................59

4-9- عملکرد روغن..............................................................................................................................................................60

4-10- درصد روغن.................................................................................................................................................................61

4-11- شاخص برداشت گل و اسانس.....................................................................................................................................64

4-12- شاخص برداشت بذر و روغن .....................................................................................................................................65

4-13- شاخص برداشت گل...................................................................................................................................................65

4-14- شاخص برداشت اسانس..............................................................................................................................................66

4-15- شاخص برداشت روغن...............................................................................................................................................68

4-16- بیوماس........................................................................................................................................................................70

4-17- سطح برگ .................................................................................................................................................................73

4-18- وزن خشک برگ تک بوته.........................................................................................................................................74

4-19- وزن خشک ساقه تک بوته.........................................................................................................................................76

4-20- عناصر غذایی..............................................................................................................................................................76                                               

4-21- آهن برگ.....................................................................................................................................................................80

4-22- فسفر.......................... ....................................................................................................................................... .......80

4-23- آهن دانه.....................................................................................................................................................................81 

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1- نتیجه گیری کلی..........................................................................................................................................................83

5-2-پیشنهادات....................................................................................................................................................................84

منابع........................................................................................................................................................................................85

 

 

فهرست جدول

عنوان                                                                                                                                                                    صفحه                                             

جدول 3-1- مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک.................................................................................................................24

جدول 4-1 – تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی صفات مورفولوژیک.................................31

جدول 4-.2- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی اجزای عملکرد........................................36

جدول 4-3- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی کلروفیل و کاروتنوئید برگ....................40

جدول 4-4- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد گل.............................................46

جدول 4-5- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی درصد اسانس..................‌........................49

جدول 4-6- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد اسانس.........................................52

جدول 4-7- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد دانه، روغن و درصد روغن..........56

جدول 4-8- تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی شاخص برداشت گل و اسانس.....................................62

جدول 4-9- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی شاخص برداشت بذر و روغن....................66

جدول 4-10- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی بیوماس....................................................67

جدول 4-11- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی سطح برگ...............................................69

جدول 4-12- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشک برگ تک بوته......................71

جدول 4-13- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشک ساقه تک بوته.....................73

جدول 4-14-: تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی عناصر غذایی برگ و دانه..........................................76

 

 

فهرست نمودارها

عنوان                                                                                                                                                                    صفحه                                           

نمودار 4-1- مقایسه میانگین تعداد برگ...............................................................................................................................32

نمودار 4-2- مقایسه میانگین تعداد شاخه فرعی.................................................................................................................33

نمودار 4-3- مقایسه میانگین ارتفاع ساقه اصلی..................................................................................................................33

نمودار 4-4- مقایسه میانگین ارتفاع کانوپی..........................................................................................................................34

نمودار 4-5- مقایسه میانگین قطر ساقه اصلی......................................................................................................................34

نمودار 4-6- مقایسه میانگین تعداد کاپیتول در هر بونه....................................................................................................37

نمودار 4-7- مقایسه میانگین تعداد ردیف بذر در هر کاپیتول.........................................................................................37

نمودار 4-8- مقایسه میانگین قطر کاپیتول...........................................................................................................................38

نمودار 4-9- مقایسه میانگینوزن کاپیتول در یک بوته.......................................................................................................38

نمودار 4-10- مقایسه میانگین کلروفیل کل........................................................................................................................41

نمودار 4-11- مقایسه میانگین کلروفیل A..........................................................................................................................42

نمودار 4-12- مقایسه میانگین کلروفیل B..........................................................................................................................43

نمودار 4-13- مقایسه میانگین کاروتنوئید............................................................................................................................43

نمودار 4-14- مقایسه میانگین شاخص کلروفیل برگ اسپد.............................................................................................44

نمودار 4-15- مقایسه میانگین عملکرد گل برداشت دوم..................................................................................................46

نمودار 4-16- مقایسه میانگین عملکرد گل برداشت سوم.................................................................................................47

نمودار 4-17- مقایسه میانگین عملکرد گل در مجموع سه برداشت...............................................................................47

نمودار 4-18- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت اول...............................................................................................50

نمودار 4-19- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت سوم..............................................................................................50

نمودار 4-20- مقایسه میانگین درصد اسانس مجموع سه برداشت.................................................................................51

نمودار 4-20- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت اول............................................................................................52

نمودار 4-21- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت دوم............................................................................................53

نمودار 4-22- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت سوم...........................................................................................54

نمودار 4-23- مقایسه میانگین عملکرد اسانس مجموع سه برداشت..............................................................................55

نمودار 4-24- مقایسه میانگین عملکرد دانه.........................................................................................................................57

نمودار 4-25- مقایسه میانگین عملکرد روغن......................................................................................................................58

نمودار 4-26- مقایسه میانگین درصد روغن.........................................................................................................................60

نمودار 4-27- مقایسه میانگین شاخص برداشت سالیانه گل.............................................................................................63

نمودار 4-28- مقایسه میانگین شاخص برداشت سوم گل.................................................................................................64

نمودار 4-29- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت اول.............................................................................65

نمودار 1-30- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت سوم...........................................................................65

نمودار 4-31- مقایسه میانگین شاخص برداشن روغن دانه..............................................................................................66

نمودار 4-32- مقایسه میانگین بیوماس برداشت یک..........................................................................................................68

نمودار 1-33- مقایسه میانگین بیوماس برداشت سوم........................................................................................................68

نمودار 4-34- مقایسه میانگین سطح برگ برداشت پنجم.................................................................................................70

نمودار 4-35- مقایسه میانگین وزن خشک برگ برداشت اول.........................................................................................72

نمودار 4-36- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه برداشت سوم.......................................................................................74

نمودار 4-37- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه برداشت پنجم.....................................................................................74

نمودار 4-38- مقایسه میانگین آهن برگ..............................................................................................................................77

نمودار 4-39- مقایسه میانگین فسفر برگ............................................................................................................................78

نمودار 4-40- مقایسه میانگین آهن دانه...............................................................................................................................78

دانلود پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

دانلود پایان نامه بررسی متابولیسم داروی نوسکاپین در سلولهای مجزای کبد موش


پایان نامه بررسی متابولیسم داروی نوسکاپین در سلولهای مجزای کبد موش

پایان نامه حاضر در 78صفحه جهت ارائه در مقطع دکتری پزشکی رشته با رعایت تمام اصول پایالن نامه نویسی آمده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آمده است انشالله مورد پسند واقع گردد به همراه تصاویر و نمودارهای مربوطه

دانلود پایان نامه بررسی متابولیسم داروی نوسکاپین در سلولهای مجزای کبد موش

پایان نامه بررسی متابولیسم داروی نوسکاپین در سلولهای مجزای کبد موش
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل docx
حجم فایل 2411 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 78

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                           صفحه

 

 

چکیده پایان نامه

بخش اول: مقدمه

مقدمه......................................................................................................................

1-1- اوپیوییدها.......................................................................................................

1-1-1- تاریخچه.....................................................................................................

1-1-2- آلکالوییدهای تریاک.....................................................................................

1-1-3- پپتیدهای اوپیویید درون زاد..........................................................................

1-1-4- آثار اوپیوییدها بر اعضای مختلف..................................................................

1-1-5- مصارف بالینی اوپیوییدها..............................................................................

1-2- متابولیسم........................................................................................................

1-2-1- تاریخچه.....................................................................................................

1-2-2- کلیات متابولیسم..........................................................................................

1-2-3- مکان های متابولیسم داروها..........................................................................

1-2-4- عوامل تعیین کننده سرعت تغییر شکل زیستی.................................................

1-2-5- تکنیک های تجربی بررسی متابولیسم............................................................

1-2-6- کاربرد و اهمیت بررسی متابولیسم.................................................................

1-3- جداسازی سلولهای کبد....................................................................................

1-4- روش های مطالعه شده برای شناسایی و اندازه گیری نوسکاپین و متابولیت هایش..

1-5- کلیاتی درباره کروماتوگرافی و HPLC..............................................................

1-5-1- تاریخچه.....................................................................................................

1-5-2- اساس کروماتوگرافی....................................................................................

1-5-3- فازهای متحرک و ساکن در کروماتوگرافی مایع..............................................

1-5-4- کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا..................................................................

1-5-5- اساس دستگاه HPLC..................................................................................


عنوان                                                                                           صفحه

 



 

 

1-6- نوسکاپین........................................................................................................

1-6-1- برخی اثرات نوسکاپین.................................................................................

1-6-2- فارماکوکینتیک نوسکاپین..............................................................................

1-6-3- مروری بر روند متابولیسم نوسکاپین..............................................................

بخش دوم: روشها و مواد

2-1- اهداف مطالعه..................................................................................................

2-2- دستگاه ها و وسایل ........................................................................................

2-3- مواد...............................................................................................................

2-4- تهیه بافرهای پرفیوژن.......................................................................................

2-4-1- محلول Stock بافر هنکس با غلظت 10 برابر.................................................

2-4-2- محلول Stock بافر کربس- هنزلیت با غلظت 2 برابر......................................

2-4-3- بافر هنکس یک...........................................................................................

2-4-4- بافر هنکس دو............................................................................................

2-4-5- بافر کربس آلبومین......................................................................................

2-4-6- بافر کربس- هپس.......................................................................................

2-5- تهیه محلول کلاژن و کوت کردن پلیت 6خانه.....................................................

2-6- محیط کشت...................................................................................................

2-6-1- مراحل تهیه محیط کشت: (1:1) DMEM, F12.................................................

2-7- سرم جنین گاو (FBS).....................................................................................

2-8- کیت استریل پرفیوژن.......................................................................................

2-9- تهیه هپاتوسیت های تازه..................................................................................

2-9-1- نگهداری سلولهای به دست آمده از کبد موش................................................

2-9-2- بررسی حیات سلولی و نحوه اثر دادن دارو روی سلولهای جدا شده از کبد موش............

2-9-3- تهیه نمونه برای انجام آنالیز...........................................................................

2-10- روش سنتز مکونین (6 و 7- دی متوکسی فتالید)..............................................

2-11- دلایل انتخاب HPLC....................................................................................

عنوان                                                                                           صفحه

 



 

 

2-11-1- مشخصات دستگاه HPLC.........................................................................

2-11-2- انواع روش های HPLC آزمایش شده.........................................................

2-11-3- روش تهیه بافر 10X استات با 4 pH=........................................................

2-11-4- روش تهیه بافر فسفات سدیم Mm 25 با 5/4 pH=......................................

2-12- استخراج متابولیت از ادرار انسان.....................................................................

بخش سوم: نتایج

3-1- جداسازی سلولهای کبد....................................................................................

3-2- سنتز مکونین...................................................................................................

3-3- روش کروماتوگرافی با کارکرد عالی (HPLC)....................................................

بخش چهارم: بحث و نتیجه گیری

4-1- جداسازی سلول های کبد موش........................................................................

4-2- روش کروماتوگرافی با کارکرد عالی (HPLC)....................................................

4-3- متابولیسم نوسکاپین.........................................................................................

4-4- متابولیسم نوسکاپین در ادرار انسان....................................................................

خلاصه انگلیسی.......................................................................................................

منابع........................................................................................................................

اختصارات...............................................................................................................

 

چکیده پایان نامه

اطلاع از مسیرهای متابولیسم دارو نقش مهمی در درک سمیت دارو دارد. این اطلاعات می توانند در طراحی داروهای جدید و روشن کردن مکانیسم سرطان زایی ترکیبات شیمیایی به کار روند. از
این رو یافتن روشی مناسب برای بررسی متابولیسم داروها گام مهمی در جهت رسیدن به دیگر اطلاعات  با ارزش در مورد داروها است. متابولیسم نوسکاپین در ادرار انسان، خرگوش و موش صحرایی بررسی شده است. طبق نتایج به دست آمده از این مطالعات نوسکاپین از دو مسیر o- دمتیلاسیون و شکسته شدن پیوند C1-9 متابولیزه می شود و مکونین به عنوان محصول عمده متابولیسم آن شناخته شده است. در این تحقیق متابولیسم نوسکاپین توسط یک روش ex vivo، سلولهای جدا شده کبدی، مورد بررسی قرار گرفت این روش از چند جنبه دارای اهمیت است: این روش حد واسط مناسبی بین روشهای قبلی مانند آنزیم های حل شده، فراکسیون ارگان جدا شده و مطالعه مستقیم روی حیوان کامل است. این سلولها خصوصیات لازم بافت دست نخورده مانند نفوذپذیری غشا را دارا هستند از این رو در بسیاری از مطالعات بیوشیمیایی به کار می روند.

در این تحقیق سلولهای کبد موش صحرایی طی یک فرآیند دقیق جدا شدند و زنده بودن آنها با آزمایش منع تریپان آبی %1/0 و مشاهده میکروسکوپی سلولها تأیید شد. شناسایی استاندارد داروی نوسکاپین و متابولیت اصلی آن، مکونین توسط روش HPLC صورت گرفت. اگر چه استانداردهای نوسکاپین و متابولیت اصلی آن در محلولهای Spike شده مشاهده شدند اما این روش قادر به شناسایی متابولیت ها در عصاره سلولی نبود. به نظر می رسد که افزایش حساسیت روش به مشاهده همزمان نوسکاپین و متابولیت ها کمک کند.

دانلود پایان نامه بررسی متابولیسم داروی نوسکاپین در سلولهای مجزای کبد موش

دانلود سیستم داروخانه


سیستم داروخانه

سیستم نرم افزاری داروخانه

دانلود سیستم داروخانه

پایگاه داده
داروخانه
نرم افزار
DataBase
SQL
دسته بندی فناوری اطلاعات
فرمت فایل docx
حجم فایل 3774 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19

این پروژه شرح کامل سیستم نرم افزاری داروخانه میباشد که شامل کدنویسی،دستورات select,delete,update و... میباشد.همچنین فایل DataBase آن نیز موجود است.این پروژه در درس های پایگاه داده و بانک اطلاعات کاربردی بسیار کارآمد است.

دانلود سیستم داروخانه