فایل فولدر(فافو)

فایل فولدر(فافو)

(Fafo)File-folder
فایل فولدر(فافو)

فایل فولدر(فافو)

(Fafo)File-folder

پاورپوینت داروشناسی برای تکنسین های داروخانه 376 اسلاید کامل و جامع

پاورپوینت داروشناسی برای تکنسین های داروخانه 376 اسلاید کامل و جامع

دانلود پاورپوینت داروشناسی برای تکنسین های داروخانه جهت رشته داروسازی در 376 اسلاید و با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات376
حجم881 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیداروسازی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت داروشناسی برای تکنسین های داروخانه جهت رشته داروسازی در 376 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


داروشناسی یا فارماکولوژی (به فرانسوی: Pharmacologie) شاخه‌ای از داروسازی و زیست‌شناسی است که به مطالعه واکنش متقابل داروها (یا مواد شیمیایی) بر جانداران می‌پردازد که منجر به ایجاد اثرات زیست‌شناختی این ترکیبات می‌گردد. داروشناسی شامل دو بخش فارماکودینامیک و فارماکوکینتیک است. ریشهٔ تاریخی فارماکولوژی بالینی به سده‌های میانه و به کتاب پزشکی قانون نوشتهٔ ابن سینا و گزارش‌اسحاق نوشته پترس ایسپانوس و همچنین ژان اهلِ سَن‌آمان بازمی‌گردد.

 

 


فهرست مطالب:
تاریخچه
اشکال دارویی و روش های صحیح مصرف آن
بیماری شناسی عمومی
دارو شناسی عمومی

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

ارائه مدلی برای پیش بینی مصرف دارو با استفاده از الگوریتم های پیش بینی

ارائه مدلی برای پیش بینی مصرف دارو با استفاده از الگوریتم های پیش بینی

هدف از این سمینار ارائه مدلی برای پیش بینی مصرف دارو با استفاده از الگوریتم های پیش بینی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات57
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیرشته فناوری اطلاعات (IT)

توضیحات کامل

دانلود سمینار پایان ‌نامه کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات

ارائه مدلی برای پیش بینی مصرف دارو با استفاده از الگوریتم های پیش بینی

 
 
 
 
 
چکیده
توسعه ی استفاده از فناوری اطلاعات در بهداشت و درمان علاوه بر مزایای فراوان باعث می شود تا حجم زیادی از داده های مرتبط، در دسترس قرار بگیرند. با بکارگیری داده کاوی بر روی داده های موجود می توان تصمیم گیری ها  و فرایند های مدیریتی را بهبود بخشید. در این پایان نامه تلاش شده است ضمن بررسی الگوریتم های مختلف داده کاوی مدلی جهت پیش بینی مصرف دارو در داروخانه های بیمارستان ها ارائه گردد. مجموعه داده در نظر گرفته شده مربوط به سیستم اطلاعات بیمارستان پاستور شهرستان بم می باشد که در مدت 5 سال در پایگاه داده سیستم اطلاعات این بیمارستان ذخیره شده است. برای پیش بینی مصرف دارو عملکرد مدل های MLP، SVR، ADABOOST.R، BAGTREE، LR، LSSVR مورد بررسی قرار می گیرد. دقت پیش بینی بر اساس معیارها  MSE ,RMSE ,MAE وR2 ارزیابی می گردد. طبق نتایج بدست آمده عملکرد مدل BAGTREE  در روش های مختلف بهتر از سایر مدل ها بوده است.
 

     در این تحقیق ابتدا چارچوب کلی سمینار و مراحل پیاده سازی را شرح داده، سپس توضیح مختصری راجع به مجموعه داده­های ایجاد شده داده می­شود و در نهایت، به شرح الگوریتم­هایی که برای ارزیابی مورد مقایسه قرار گرفته اند خواهیم پرداخت.

 

1-1- مقدمه

        در این مطالعه، هدف، ارائه مدلی برای پیش بینی مصرف دارو با استفاده از الگوریتم های پیش بینی می باشند. از دیگر اهداف تحقیق بکارگیری مدل ارائه شده بر روی داده های یک بیمارستان و ارزیابی نتایج حاصل از آن می باشد. مدل ارائه شده در این سمینار می تواند در سایر بیمارستان های کشور نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

 
 
 
واژگان کلیدی :
پیش بینی
خرید دارو
داروخانه
سیستم های اطلاعات بیمارستان
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
4-1- مقدمه
4-2- الگوریتم پیشنهادی
4-3- پیش پردازش دادهها
4-3-1- ساخت ماتریس داده
4-3-1-1-روش ماههای متوالی
4-3-1-2-روش ماههای یکسان
4-3-1-3-روش فصول متولی
4-4- الگوریتمهای Prediction
4-4-1- روش NN
4-4-2-روش SVR
4-4-3- روش LSSVR
4-4-4- AdaBoost.R
4-5- مجموعه داده
4-5-1- پاکسازی داده
4-6- معیارهای ارزیابی
4-7- جمع بندی
 
فصل بحث و نتیجه گیری
5-1- مقایسه روشهای مورد بررسی
5-1-1- ارزیابی الگوریتم با روش ماههای متوالی
5-1-2- ارزیابی الگوریتم با روش ماههای یکسان
5-2- جمع بندی
 
منابع
 
فهرست جداول
 
جدول 4- 1 ماتریس داده بصورت ماههای متوالی 60
جدول 4- 2 ماتریس داده  بصورت ماههای یکسان 61
جدول 4- 3  ماتریس داده بصورت فصول متوالی 2
جدول 5- 1 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Cream Calamine  77
جدول 5- 2 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Vialdioxin 81
جدول 5- 3 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Syrup Sulbutamol 82
جدول 5- 4 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Cream Calamine  82
جدول 5- 5 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Vialdioxin  85
جدول 5- 6 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Syrup Sulbutamol 86
جدول 5-  7نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Cream Calamine  91
جدول 5 - 8 نتایج اعمال الگوریتم های معرفی شده بر روی داده های Syrup Sulbutamol  93
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست شکل ها و نمودارها 
 
شکل 4- 1 دیاگرام چاچوب تحقیق 58
شکل4- 2 پارامترهای مورد استفاده در SVM 64
شکل4- 3  گزارش تهیه شده با کریستال ریپورت 70
شکل4- 4 خروجی گزارش تهیه شده با کریستال ریپورت 71
شکل5- 1 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم AdaBoost.R 78
شکل5- 2 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LR 78
شکل5- 3 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم BAGTREE 79
شکل5- 4 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LSSVR 80
شکل5- 5 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم SVR 80
شکل5- 6 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم BAGTREE 83
شکل5- 7 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LR 83
شکل5- 8 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم SVR 84
شکل 5- 9 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم AdaBoost.R 84
شکل5- 10 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم SVR 85
شکل 5- 11 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم AdaBoost.R 86
شکل5- 12 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LR 87
شکل5- 13 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم SVR 87
شکل5- 14 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LSSVR 88
شکل5- 15 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم AdaBoost.R 89
شکل5- 16 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم NN 90
شکل5- 17 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LSSVR 90
شکل5- 18 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LSSVR 92
شکل5- 19 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم BAGTREE 93
شکل5- 20 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم LSSVR 94
شکل5- 21 میزان تقاضای واقعی و پیش بینی شده توسط الگوریتم BAGTREE 94
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

Dissertation: The effect of different types and concentrations of iron on the growth and performance of marigold medicinal plant

پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

Dissertation: The effect of different types and concentrations of iron on the growth and performance of marigold medicinal plant

چکیده همیشه‌بهار یکی از گیاهان دارویی شناخته شده متعلق به تیره کاسنی است که علاوه بر مصارف دارویی، اسانس آن در صنایع آرایشی، بهداشتی و رایحه درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد تغذیه گیاهی از عوامل مهمی است که بر کمیت و کیفیت محصول گیاهان دارویی تآتیر می‌گذارد و از آنجایی که افزودن عناصر در خاک و محلول غذایی برای افزایش عملکرد کمی و کیفی در گیاهان ض
دسته بندی کشاورزی
بازدید ها 1347
فرمت فایل docx
حجم فایل 788 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 104
پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

فروشنده فایل

کد کاربری 335
کاربر

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول: مقدمه و کلیات

1-1- مقدمه............................................................................................................................................................................... 1

1-2- اهمیت گیاهان دارویی در ایران و جهان.........................................................................................................................2

1-3- خاستگاه و پراکنش..........................................................................................................................................................4

1-4- گیاه شناسی همیشه بهار.................................................................................................................................................4

1-5- مواد موثره گیاه دارویی همیشه بهار...............................................................................................................................5

1-6- استفاده دارویی گیاه همیشه بهار...................................................................................................................................5

1-7- تاثیر عوامل محیطی بر روی گیاه دارویی همیشه بهار.................................................................................................5

1-7-1- درجه حرارت...............................................................................................................................................................6

1-7-2- نور...............................................................................................................................................................................6

1-7-3- آب...............................................................................................................................................................................7

1-7-4- خاک............................................................................................................................................................................7

1-8- مراقبت و نگهداری..........................................................................................................................................................7

1-9- کاشت و تکثیر.................................................................................................................................................................8

1-10- اسانس­های گیاهی..........................................................................................................................................................8

1-10-1- اسانس گیری به کمک تقطیر......................................................................................................................................9

1-10-2- اهداف........................................................................................................................................................................10

فصل دوم: بررسی منابع

2-1-آهن...................................................................................................................................................................................11

2-2- نقش آهن در گیاه..........................................................................................................................................................12

2-3-اهمیت محلول پاشی عناصر غذایی در گیاهان............................................................................................................14

2-4- کلاتهای آهن..................................................................................................................................................................15

2-5- غیر فعال شدن آهن در برگ........................................................................................................................................17

2-6-مروری بر تحقیقات انجام شده در مورد تاثیر عناصر کم مصرف به ویژه آهن در گیاهان...........................................18

فصل سوم: مواد و روش

3-1- موقعیت جعرافیایی مشخصات اقلیمی.........................................................................................................................23

3-2- مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک...........................................................................................................................24

3-3- بذر مورد استفاده.........................................................................................................................................................25

3-4- روش انجام تحقیق.......................................................................................................................................................25

3-5- آماده سازی زمین.........................................................................................................................................................26

3-6- اندازه گیری صفات مورفولوژیک.................................................................................................................................26

3-7-شاخص کلروفیل............................................................................................................................................................26

3-8- اندازه گیری میزان کلروفیل و کارتنوئید برگ............................................................................................................26

3-9- تعیین عناصر غذایی بافت­های گیاهی................................................................‌‌‌........................................................27

3-9-1- میزان نیتروژن..........................................................................................................................................................27

3-9-2- میزان پناسیم..........................................................................................................................................................27

3-9-2- میزان فسفر.............................................................................................................................................................28

3-9-2- میزان آهن..............................................................................................................................................................28

3-10- عملکرد گل خشک....................................................................................................................................................29

3-11- عملکرد دانه................................................................................................................................................................29

3-12- درصد و عملکرد اسانس.............................................................................................................................................30

3-13- درصد و عملکرد روغن...............................................................................................................................................30

3-14- شاخص برداشت گل، دانه، روغن و اسانس همیشه­بهار............................................................................................30

3-15- تجزیه آماری داده ها و نرم افزار مورد استفاده.........................................................................................................31

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- صفات مورفولوژیک.......................................................................................................................................................32

4-2- اجزای عملکرد.............................................................................................................................................................37

4-3- صفات فیزیولوژیکی.....................................................................................................................................................41

4-4- عملکرد گل...................................................................................................................................................................47

4-5- درصد اسانس................................................................................................................................................................50

4-6- عملکرد اسانس........................................................................................................................................................... .53

4-7- عملکرد دانه، روغن و درصد روغن.............................................................................................................................58

4-8- عملکرد دانه.................................................................................................................................................................59

4-9- عملکرد روغن..............................................................................................................................................................60

4-10- درصد روغن.................................................................................................................................................................61

4-11- شاخص برداشت گل و اسانس.....................................................................................................................................64

4-12- شاخص برداشت بذر و روغن .....................................................................................................................................65

4-13- شاخص برداشت گل...................................................................................................................................................65

4-14- شاخص برداشت اسانس..............................................................................................................................................66

4-15- شاخص برداشت روغن...............................................................................................................................................68

4-16- بیوماس........................................................................................................................................................................70

4-17- سطح برگ .................................................................................................................................................................73

4-18- وزن خشک برگ تک بوته.........................................................................................................................................74

4-19- وزن خشک ساقه تک بوته.........................................................................................................................................76

4-20- عناصر غذایی..............................................................................................................................................................76

4-21- آهن برگ.....................................................................................................................................................................80

4-22- فسفر.......................... ....................................................................................................................................... .......80

4-23- آهن دانه.....................................................................................................................................................................81

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1- نتیجه گیری کلی..........................................................................................................................................................83

5-2-پیشنهادات....................................................................................................................................................................84

منابع........................................................................................................................................................................................85

فهرست جدول

عنوان صفحه

جدول 3-1- مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک.................................................................................................................24

جدول 4-1 – تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی صفات مورفولوژیک.................................31

جدول 4-.2- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی اجزای عملکرد........................................36

جدول 4-3- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی کلروفیل و کاروتنوئید برگ....................40

جدول 4-4- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد گل.............................................46

جدول 4-5- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی درصد اسانس..................‌........................49

جدول 4-6- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد اسانس.........................................52

جدول 4-7- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد دانه، روغن و درصد روغن..........56

جدول 4-8- تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی شاخص برداشت گل و اسانس.....................................62

جدول 4-9- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی شاخص برداشت بذر و روغن....................66

جدول 4-10- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی بیوماس....................................................67

جدول 4-11- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی سطح برگ...............................................69

جدول 4-12- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشک برگ تک بوته......................71

جدول 4-13- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشک ساقه تک بوته.....................73

جدول 4-14-: تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی عناصر غذایی برگ و دانه..........................................76

فهرست نمودارها

عنوان صفحه

نمودار 4-1- مقایسه میانگین تعداد برگ...............................................................................................................................32

نمودار 4-2- مقایسه میانگین تعداد شاخه فرعی.................................................................................................................33

نمودار 4-3- مقایسه میانگین ارتفاع ساقه اصلی..................................................................................................................33

نمودار 4-4- مقایسه میانگین ارتفاع کانوپی..........................................................................................................................34

نمودار 4-5- مقایسه میانگین قطر ساقه اصلی......................................................................................................................34

نمودار 4-6- مقایسه میانگین تعداد کاپیتول در هر بونه....................................................................................................37

نمودار 4-7- مقایسه میانگین تعداد ردیف بذر در هر کاپیتول.........................................................................................37

نمودار 4-8- مقایسه میانگین قطر کاپیتول...........................................................................................................................38

نمودار 4-9- مقایسه میانگینوزن کاپیتول در یک بوته.......................................................................................................38

نمودار 4-10- مقایسه میانگین کلروفیل کل........................................................................................................................41

نمودار 4-11- مقایسه میانگین کلروفیل A..........................................................................................................................42

نمودار 4-12- مقایسه میانگین کلروفیل B..........................................................................................................................43

نمودار 4-13- مقایسه میانگین کاروتنوئید............................................................................................................................43

نمودار 4-14- مقایسه میانگین شاخص کلروفیل برگ اسپد.............................................................................................44

نمودار 4-15- مقایسه میانگین عملکرد گل برداشت دوم..................................................................................................46

نمودار 4-16- مقایسه میانگین عملکرد گل برداشت سوم.................................................................................................47

نمودار 4-17- مقایسه میانگین عملکرد گل در مجموع سه برداشت...............................................................................47

نمودار 4-18- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت اول...............................................................................................50

نمودار 4-19- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت سوم..............................................................................................50

نمودار 4-20- مقایسه میانگین درصد اسانس مجموع سه برداشت.................................................................................51

نمودار 4-20- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت اول............................................................................................52

نمودار 4-21- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت دوم............................................................................................53

نمودار 4-22- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت سوم...........................................................................................54

نمودار 4-23- مقایسه میانگین عملکرد اسانس مجموع سه برداشت..............................................................................55

نمودار 4-24- مقایسه میانگین عملکرد دانه.........................................................................................................................57

نمودار 4-25- مقایسه میانگین عملکرد روغن......................................................................................................................58

نمودار 4-26- مقایسه میانگین درصد روغن.........................................................................................................................60

نمودار 4-27- مقایسه میانگین شاخص برداشت سالیانه گل.............................................................................................63

نمودار 4-28- مقایسه میانگین شاخص برداشت سوم گل.................................................................................................64

نمودار 4-29- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت اول.............................................................................65

نمودار 1-30- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت سوم...........................................................................65

نمودار 4-31- مقایسه میانگین شاخص برداشن روغن دانه..............................................................................................66

نمودار 4-32- مقایسه میانگین بیوماس برداشت یک..........................................................................................................68

نمودار 1-33- مقایسه میانگین بیوماس برداشت سوم........................................................................................................68

نمودار 4-34- مقایسه میانگین سطح برگ برداشت پنجم.................................................................................................70

نمودار 4-35- مقایسه میانگین وزن خشک برگ برداشت اول.........................................................................................72

نمودار 4-36- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه برداشت سوم.......................................................................................74

نمودار 4-37- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه برداشت پنجم.....................................................................................74

نمودار 4-38- مقایسه میانگین آهن برگ..............................................................................................................................77

نمودار 4-39- مقایسه میانگین فسفر برگ............................................................................................................................78

نمودار 4-40- مقایسه میانگین آهن دانه...............................................................................................................................78

دانلود ترجمه بررسی اجمالی در مورد زنجیره تأمین دارویی: قدم بعدی به سمت روش تولیدی درست


دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
فرمت فایل zip
حجم فایل 761 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9

 

Abstract
The top priority in any health system is delivering of medicine as a strategic product. In the present context of a health-conscious society, management of pharmaceutical supply chains has become more complex because it involves the life-saving interest of human being and requires the participation of different stakeholders such as pharmaceutical manufacturers, wholesalers, distributors, customers, information service providers and regulatory agencies. Limited research is available in the area of pharmaceutical supply chains. Pharmaceutical companies, a most important player of the drug supply chain, are subject to many risks. These risks interrupt the quantity and quality of supply of medicine and their delivery to the accurate place and customers and at the correct time.
چکیده
اولویت اصلی در هر سیستم بهداشتی ، ارائه دارو به عنوان یک محصول استراتژیک است. در شرایط فعلی جامعه آگاه از نظر بهداشتی، مدیریت زنجیره های تأمین دارویی پیچیده تر شده زیرا این امر مستلزم نجات زندگی انسان است و نیاز به مشارکت ذینفعان مختلف مانند تولید کنندگان داروسازی ، عمده فروشان ، توزیع کنندگان ، مشتریان ، اطلاعات، ارائه دهندگان خدمات و آژانس های نظارتی، دارد. تحقیقات محدود در زمینه زنجیره های تامین دارویی موجود است. شرکتهای داروسازی که مهمترین عامل زنجیره تأمین دارو هستند، در معرض خطرات بسیاری قرار دارند. این خطرات باعث کم شدن مقدار و کیفیت تامین دارو و تحویل آنها به محل دقیق و مشتریان و در زمان صحیح می شود.

AbstractThe top priority in any health system is delivering of medicine as a strategic product. In the present context of a health-conscious society, management of pharmaceutical supply chains has become more complex because it involves the life-saving interest of human being and requires the participation of different stakeholders such as pharmaceutical manufacturers, wholesalers, distributors, customers, information service providers and regulatory agencies. Limited research is available in the area of pharmaceutical supply chains. Pharmaceutical companies, a most important player of the drug supply chain, are subject to many risks. These risks interrupt the quantity and quality of supply of medicine and their delivery to the accurate place and customers and at the correct time.چکیدهاولویت اصلی در هر سیستم بهداشتی ، ارائه دارو به عنوان یک محصول استراتژیک است. در شرایط فعلی جامعه آگاه از نظر بهداشتی، مدیریت زنجیره های تأمین دارویی پیچیده تر شده زیرا این امر مستلزم نجات زندگی انسان است و نیاز به مشارکت ذینفعان مختلف مانند تولید کنندگان داروسازی ، عمده فروشان ، توزیع کنندگان ، مشتریان ، اطلاعات، ارائه دهندگان خدمات و آژانس های نظارتی، دارد. تحقیقات محدود در زمینه زنجیره های تامین دارویی موجود است. شرکتهای داروسازی که مهمترین عامل زنجیره تأمین دارو هستند، در معرض خطرات بسیاری قرار دارند. این خطرات باعث کم شدن مقدار و کیفیت تامین دارو و تحویل آنها به محل دقیق و مشتریان و در زمان صحیح می شود.

 

دانلود ترجمه بررسی اجمالی در مورد زنجیره تأمین دارویی: قدم بعدی به سمت روش تولیدی درست

دانلود طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی سال 1396


طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی سال 1396

طرح توجیه فنی مالی و اقتصادی احداث گلخانه 4500 متری هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی یکساله 1396

دانلود طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی سال 1396

کشت زعفران در گلخانه هیدروپونیک
دانلود طرح کشت گلخانه ای زعفران
طرح توجیهی پرورش زعفران گلخانه ای
احداث گلخانه زعفران هیدروپونیک
کشت گلخانه ای زعفران بدون خاک
آموزش کاشت زعفران گلخانه ای
pdf کشت گلخانه ای زعفران
طرح گلخانه زعفران هیدروپونیک
w
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل docx
حجم فایل 49 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
طرح توجیه فنی مالی و اقتصادی احداث 4500 متری گلخانه هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی 1396

 

متد های جدید کشت گیاهان دارویی از جمله زعفران در شرایط کنترل شده گلخانه که به تازگی باب شده است دارای بازده بسیار بیشتر نسبت به روش های مرسوم کشت در زمین های زراعی است به دلیل اینکه با کنترل شرایط دما و رطوبت میتوان میزان متابولیت های ثانویه گیاه را که همان مواد دارویی آن است را بالا برده باعث افزایش کیفیت محصول شود.
همچنین کاشت زعفران در شرایط گلخانه ای و هیدوپونیک میتواند منجر به تولید محصول بسیار بیشتر در واحد سطح نسبت به روش معمولی و همچنین تولید در خارج از فصل شود.

طرح توجیه فنی مالی و اقتصادی کاشت گیاهان دارویی از جمله زعفران و گیاهان دارویی یکساله در شرایط کنترل شده گلخانه به مساحت 4500 متر تقدیم شما میشود این طرح بر اساس قیمت های سال 96 تهیه و بروز شده است امیدواریم استفاده کافی را ببرید


خلاصه طرح توجیهی

طرح: احداث گلخانه هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی
مساحت زمین مورد نیاز: 5,000 مترمربع
مساحت زیر بنا: 4,973مترمربع
هزینه ثابت طرح مورد نیاز: 25,105,230 هزارریال
هزینه جاری طرح: 16,833,823 هزارریال
سرمایه در گردش مورد نیاز: 2,169,920 هزارریال
کل سرمایه گذاری طرح: 27,425,150 هزارریال
نحوه تامین سرمایه طرح:
سرمایه گذاری متقاضی قبلی و جدید: 5,605,030 هزارریال
سرمایه گذاری بانک: 21,820,120 هزارریال
تسهیلات بلند مدت: 20,084,184 هزارریال
تسهیلات کوتاه مدت: 1,735,936 هزارریال
درآمد سالانه طرح به طور متوسط: 26,460,000 هزارریال
تولید در نقطه سر به سر: 33.60درصد
نرخ بازده طرح: 33.46درصد
بازگشت سرمایه به سال: 3.64سال
شاغلین طرح: 15نفر
فرمت طرح: ورد word قابل ویرایش
تعداد صفحات: 21

دانلود طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک زعفران و گیاهان دارویی سال 1396